ТРОТИЛ

ПОРЪЧВАШ ОНЛАЙН

Получаваш по и-мейл

Активираш като платиш

1. по банков път

2. в наша стая

Ако имате каквито и да било въпроси за нас ще е удоволствие да ни се обадите на +359 883 71 10 11

АТЛАНТИДА

Можете да вземете и ваучер НА ЛУКСОЗНАХАРТИЯ, който да надпишете сами

КАК

Обаждате ни се на +359 883 71 10 11 за да ви очакваме. Минавате през наша стая и го взимате.

ДО КОГА ВАЖИ

Ваучерът е валиден 6 (шест) месеца от датата му на издаване

ЗА КОЛКО ЧОВЕКА

Можете да го вземете за колкото човека решите, а ако дойдат повече могат да си доплатят сами на място 🙂

Можете да поръчате и по И-МЕЙЛ

contact@teorema.bg

като ни изпратите следната информация

СТАЯ: например Атлантида

ПОВОД: например Рожден ден

КОЙ ГО ПОДАРЯВА: напр. Мария

ЗА КОГО Е: напр. Марто и Лили

ЗА КОЛКО ЧОВЕКА: напр. 2

Ние ще ви изпратим ваучера като PDF файл в рамките на няколко часа.

Стига сте подарявали скучни подаръци. Оставете чорапите за бабите. Които, между другото, се оправят съвсем прилично в ескейп стаите. Даже понякога са и по-добри от вас. Не ви се вярва? Ами пробвайте. После баба ви ще има да разправя на всички съседки и роднини.

И гаджето вече има доста парфюми, чанти, бижута. Да посрещнете рождения му ден в стаята? Оригинално! Да скриете специален подарък за него вътре – още по-гот! Годежен пръстен? И това е възможно, но само за най-решителните и смелите!

А, и да ви кажем, че на мама й е писнало да й подарявате тенджери и тигани. Нищо, че са от вас. Жената иска внимание, да прекара малко повече време с вас. Вземете я, вземете и татко, да няма дискриминация! После Великденските обяди и Коледните вечери ще са още по-забавни, като си припомняте какви сте ги вършили в стаята.

А като казахме за спомените, какъв по-добър начин да си създадете незабравими спомени, като подарите ваучер на приятел. Той може да е също толкова мил и да ви вземе с него на игра. А ако вече сте играли при нас, можете да дойдете да го гледате. Стига да е съгласен. Абе трябва да е съгласен, да не му нарушваме човешките права, че и без това ще го заключим. Да не му станат много нарушенията.

А като казахме нарушения, сигурно и вие имате едно-две прегрешения на работното място. Я сте закъснели за работа, я Фейсбука сте цъкали в работно време. Какъв по-добър начин да омилостивите шефа или да сплотите колегите от това да направите един тиймбилдинг в стая на загадките. С тия две ескейп стаи дето ги имаме на една локация в София е много удобно. А и кафенце има до нас, и ресторантче, въобще рахат цари наоколо. И фактура ще ви издадем, да оправдаем разхода за фирмата.

Въображение да имате и мерак. То меракът е най-важен, за другото ще ви помогнем. Ако искате да закупите ваучер за игра или да организирате тиймбилдинг или изненада за любим човек, свържете се с нас на +359 883 711 011 или на contact@teorema.bg. Цената на вучерите ни е равна на стойността на играта за съответния брой хора. И са валидни цели 6 месеца от датата на издаване. Ларж сме, няма сега да ви притискаме със срокове. За да използвате ваучера обаче, все пак ще трябва да запазите ден и час за игра. Може да дойдете да играете и повече хора от бройката, за която е закупен ваучерът. Само трябва да доплатите разликата в цената, която зависи от големината на отбора.